Privacywet 2018 SV Raduga

Beste leden en ouders/verzorgers

U heeft het vast al gehoord of gelezen, 25 mei gaat de nieuwe privacywet 2018 in.

Ook voor SV Raduga staat het omgaan met uw privé gegevens hoog op de prioriteitenlijst.

Zo doen we er alles aan om correct en zorgvuldig met uw gegevens om te gaan.

In deze nieuwe wet heeft u als lid het recht om op elk moment uw gegevens die wij van u bewaren op te vragen en in te zien. U kunt dan ook op elk moment vragen om aanpassing of verwijdering van uw gegevens.

Hier onder vindt u een aantal veel voorkomende vragen en de antwoorden daarop.

 

Welke gegevens bewaard SV Raduga van u of uw kind?

 

SV Raduga bewaard de zogenaamde naw gegevens en al die gegevens die we nodig hebben om u of uw kind in te schrijven als lid van onze vereniging.

 

Waarom bewaren we uw gegevens?

 

We bewaren uw gegevens om de contributie te kunnen innen en u of uw kind aan te melden bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en de NBB (Nederlandse Badminton Bond) voor het afdragen van de bondsafdracht. Daarmee bent u of uw kind ook meteen verzekerd tijdens de lessen.

 

Hoelang bewaard SV Raduga uw gegevens?

 

U privégegevens worden voor contributie doeleinden bewaard zolang u lid bent van onze vereniging en daarna nog 7 jaar in verband met accountancy regels van de overheid. Die laatste 7 jaar zijn uw gegevens natuurlijk niet meer actief.

 

Waar bewaard SV Raduga uw privé gegevens?

 

Uw gegevens worden bewaard bij de ledenadministratie en de KNGU. Bij de partijen hebben er alles aan gedaan om uw gegevens op ICT vlak zo goed mogelijk te beschermen.

 

Met wie deelt SV Raduga uw gegevens?

 

SV Raduga deelt uw naw gegevens alleen met de KNGU. Ook zijn wij actief op verschillende socialmedia. Tijdens het invullen het inschrijfformulier heeft u kunnen aangeven of u of uw kind tijdens wedstrijden of trainingen wel of niet in beeld wil komen voor een post of filmpje op de verschillende socialmedia. U kunt te allen tijde uw instellingen wijzigen bij onze leden administratie.

 

Wij hopen dat we met deze informatie u genoeg hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u een mailen met luweroosink@gmail.com en zullen we u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur SV Raduga,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − vier =