Gymnastiek

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen gym aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Gym.

We proberen na elke activiteit, wedstrijd / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Gym!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Gymnastiek.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Sportvereniging Raduga biedt lessen voor verschillende leeftijdsgroepen aan.

Peuters en kleuters klimmen en klauteren, rollen, springen en balanceren dagelijks. Voor iedere peuter en kleuter is het daarom goed om in de beginfase van hun leven te starten met gymnastiek en zo de fijne motoriek verder te ontwikkelen.

Voor de jeugd worden er lessen verzorgd waarbij alle onderdelen van gymsport worden behandeld. En wil je meer uitdaging, dan zijn er ook springgroepen die veel trainen met verschillende trampolines en de airtrack. Of wat te denken van Free Running! Kijk bij de lestijden wanneer dit gegeven wordt!

De volwassenen, hebben we ook veel te bieden. Er zijn verschillende lessen voor de verschillende leeftijdsgroepen, voor dames en heren van 20 tot en met 80 jaar! Deze lessen staan vooral in het teken van krachttraining en conditieopbouw. Iedereen kan zijn of haar eigen doel hebben om te sporten, maar toch de gezelligheid van een groep ervaren.

ASE (Aangepast sporten Enter), ook voor mensen met een beperking bieden we lessen aan. Deze lessen worden verzorgd door Jan en Yvonne. Hiervoor hebben we ook speciale lesmaterialen aangeschaft.