head bg gym nieuw

Gymnastiek

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen gym aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Gym.

We proberen na elke activiteit, wedstrijd / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Gym!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Gymnastiek.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen gym aan.

Peuters en kleuters klimmen en klauteren, rollen, springen en balanceren dagelijks. Voor iedere peuter en kleuter is het daarom goed om in de beginfase van hun leven te starten met gymnastiek en zo de fijne motoriek verder te ontwikkelen.

Voor de jeugd worden er lessen verzorgd waarbij alle onderdelen van gymsport worden behandeld. En wil je meer uitdaging, dan zijn er ook springgroepen die veel trainen met verschillende trampolines en de airtrack.

Ook seniorleden worden zeker niet vergeten binnen onze verenging. Er zijn lessen in verschillende leeftijdsgroepen; van 20 tot wel 85 jaar.

Deze lessen staan vooral in het teken van krachttraining en conditieopbouw. Iedereen kan zijn of haar eigen doel hebben om te sporten, maar toch de gezelligheid van een groep ervaren.