Nieuw bestuur en contributieverhoging

Tijdens de ALV is bijna het gehele bestuur, na jaren trouwe dienst, afgetreden en zijn er weer veel nieuwe enthousiaste bestuursleden aangetreden. Wie dat zijn, kun je zien onder het kopje bestuur. (Foto’s volgen z.s.m.). Ook is tijdens de ALV besloten de contributie te verhogen om o.a. de stijgende kosten van de zaalhuur op te vangen. Deze aangepaste prijzen zullen z.s.m. te vinden zijn op de site en gaan in bij het volgende kwartaal.

ALV 3 oktober 2019

De algemene leden vergadering van Sportvereniging Raduga staat gepland op 3 oktober 2019. Als lid van SV Raduga bent u van harte welkom. De ALV wordt gehouden in het hervormd dienstgebouw en zal starten om 19.30 uur. Hier kunt u de agenda van de aanstaande ALV en notulen van de vorige ALV doornemen.

Oud voorzitter Johan Nijkamp overleden

Afgelopen zondag is Johan Nijkamp overleden. Johan was jaren lang het gezicht van onze vereniging, hij was de grondlegger van SV Raduga.

Johan had een groot hart voor SV Raduga en Sint in Enter, ook na zijn voorzitterschap bleef hij enorm betrokken bij onze vereniging.

Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid en zullen hem niet vergeten.

Onderstaande rouwadvertentie hebben wij in de Tubantie geplaatst.

Hilde Slagers nieuwe (interim) voorzitter SV Raduga

SV Raduga heeft een nieuwe (interim) voorzitter

 

Bij de laatste Algemene Leden Vergadering heeft Jan Mulder de voorzittershamer neergelegd. Binnen de vereniging was Jan Mulder als voorzitter erg actief als kartrekker voor verschillende zaken. Daarnaast was Jan ook leiding van de springgroep van de afdeling Gym en als basketbal trainer. Mede door het op hebben van deze verschillende petten heeft Jan doen besluiten voor minder activiteiten te kiezen en daarom het voorzitterschap op te geven om zich volledig te kunnen richten op het lesgeven.

 

Dit was voor de vereniging even schrikken, toch was er al snel begrip en vooral respect voor de keuze van Jan. Wij wensen hem dan ook heel veel succes en plezier toe bij het lesgeven aan onze leden. Ongetwijfeld zal Jan op diverse manieren zijn ideeën blijven aandragen bij het bestuur en op die manier ook betrokken blijven.

 

Wij willen, namens het hele bestuur, Jan bedanken voor zijn tomeloze inzet als voorzitter en zijn enorme enthousiasme als leiding en organisator van diverse activiteiten.

 

En dan op zoek binnen Enter naar een nieuwe voorzit(s)ter. Want wie gaat die kar trekken? Iemand met hart voor de vereniging en bij voorkeur een verleden met de vereniging. In de loop der jaren zijn er natuurlijk diverse commissieleden geweest die het bestuur hebben versterkt en laat nu juist 1 van die ex-commissieleden zich geroepen voelen zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap.

 

Het is Hilde Slagers, nog niet zolang geleden gestopt als commissielid gym/turnen. Een echte Enterse met het Raduga hart op de juiste plaats.

 

Wij, als bestuur, zijn erg blij dat zij de komende periode (in ieder geval tot aan de volgende ALV) de taken van Jan gaat overnemen. Wij wensen Hilde Slagers heel veel succes en hebben het volste vertrouwen dat zij de positie als voorzitster met enthousiasme zal bekleden.

 

Voor verdere vragen of informatie kunt u terecht op www.svraduga.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur SV Raduga

Jaarlijkse droge worsten actie.

Beste leden,

 

Op donderdag 12 juli houdt Raduga weer haar jaarlijkse worstenactie.

Hiervoor hebben wij natuurlijk jullie hulp nodig!

 

Het is de bedoeling dat alle leden van Raduga zich sterk maken om samen zoveel mogelijk worsten te verkopen en wij als vereniging een mooi bedrag binnenhalen.

Om dit goed te laten verlopen hebben wij naast onze leden ook enthousiaste ouders nodig  die met de auto willen meerijden.

Per auto is het de bedoeling dat er 3 of 4 leden langs de deur worsten gaan verkopen.

Graag willen wij dan ook voor 5 juli aanstaande weten wie er mee kan / wil rijden.

Opgeven graag via mailadres:  Raduga-activiteiten@hotmail.com

 

De bedoeling is dat we om 17.00 uur verzamelen op het grasveld tegenover de sporthal.

Hier zullen de worsten worden uitgedeeld en zullen we ook weer eindigen met hopelijk een goede opbrengst.

 

We rekenen op jullie inzet!

 

Met vriendelijke groet,

Privacywet 2018 SV Raduga

Beste leden en ouders/verzorgers

U heeft het vast al gehoord of gelezen, 25 mei gaat de nieuwe privacywet 2018 in.

Ook voor SV Raduga staat het omgaan met uw privé gegevens hoog op de prioriteitenlijst.

Zo doen we er alles aan om correct en zorgvuldig met uw gegevens om te gaan.

In deze nieuwe wet heeft u als lid het recht om op elk moment uw gegevens die wij van u bewaren op te vragen en in te zien. U kunt dan ook op elk moment vragen om aanpassing of verwijdering van uw gegevens.

Hier onder vindt u een aantal veel voorkomende vragen en de antwoorden daarop.

 

Welke gegevens bewaard SV Raduga van u of uw kind?

 

SV Raduga bewaard de zogenaamde naw gegevens en al die gegevens die we nodig hebben om u of uw kind in te schrijven als lid van onze vereniging.

 

Waarom bewaren we uw gegevens?

 

We bewaren uw gegevens om de contributie te kunnen innen en u of uw kind aan te melden bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en de NBB (Nederlandse Badminton Bond) voor het afdragen van de bondsafdracht. Daarmee bent u of uw kind ook meteen verzekerd tijdens de lessen.

 

Hoelang bewaard SV Raduga uw gegevens?

 

U privégegevens worden voor contributie doeleinden bewaard zolang u lid bent van onze vereniging en daarna nog 7 jaar in verband met accountancy regels van de overheid. Die laatste 7 jaar zijn uw gegevens natuurlijk niet meer actief.

 

Waar bewaard SV Raduga uw privé gegevens?

 

Uw gegevens worden bewaard bij de ledenadministratie en de KNGU. Bij de partijen hebben er alles aan gedaan om uw gegevens op ICT vlak zo goed mogelijk te beschermen.

 

Met wie deelt SV Raduga uw gegevens?

 

SV Raduga deelt uw naw gegevens alleen met de KNGU. Ook zijn wij actief op verschillende socialmedia. Tijdens het invullen het inschrijfformulier heeft u kunnen aangeven of u of uw kind tijdens wedstrijden of trainingen wel of niet in beeld wil komen voor een post of filmpje op de verschillende socialmedia. U kunt te allen tijde uw instellingen wijzigen bij onze leden administratie.

 

Wij hopen dat we met deze informatie u genoeg hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u een mailen met luweroosink@gmail.com en zullen we u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur SV Raduga,

Stem op SV Raduga in de Clubkas Campagne

Sportvereniging Raduga doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Rijssen-Enter.

Stemt u ook op ons?

 

Beste leden, ouders en/of verzorgers van Sportvereniging Raduga,
Wij hebben ons als vereniging ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne is een nieuwe actie van de Rabobank waarbij een geldbedrag van maar liefst €50.000 verdeeld wordt onder verschillende verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven.

Nu moeten wij, als vereniging, dus zoveel mogelijk stemmen verzamelen voor de Clubkas Capagne.
Hoe werkt het stemmen?

  • Iedereen die vóór 1 april 2018 klant is geworden van de Rabobank en 12 jaar of ouder is, krijgt 3 stemmen toegekend.
  • Op dinsdag 1 mei 2018 krijgen al deze klanten een brief van de Rabobank met daarin een unieke stemcode om stemmen in te zetten.
  • Iedere klant moet 3 stemmen inzetten. Waarvan er maar liefst 2 ingezet kunnen worden op SV Raduga.

Het stemmen gaat via de computer, dit wordt tevens uitgelegd in de brief die u krijgt. Stemmen kan vanaf 1 mei via onderstaande link.

https://www.clubkascampagne.nl/rijssen-enter

Op deze website kunt u uw unieke code invoeren. U kunt een keuze maken tussen Rijssen, Enter, Notter en Zuna. Als u op Enter klikt kunt u alle verenigingen zien die vanuit Enter meedoen. Vervolgens is het een kwestie van aanklikken om uw stemmen te verdelen. Heeft u hulp nodig met stemmen via de computer? Geen probleem we helpen u graag door een keer bij u langs te komen. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u contact op nemen met Luwe Roosink: luweroosink@gmai.com  / tel. 0628789684
Ons bestedingsdoel

Iedere stem is een bepaald geldbedrag waard, dus hoe meer er gestemd wordt op SV Raduga hoe meer geld we krijgen om ons bestedingsdoel te halen. Wij hebben gekozen om de jaarlijkse Raduga Familiedag te nemen als bestedingsdoel. Na de eerste editie waren de reacties erg enthousiast en hopen dat dat nu weer het geval is.

De Raduga Familiedag; dé dag die eens per jaar sporters, ouders en familieleden samenbrengt en een brug slaat tussen educatie, samen sporten en recreatie binnen één hechte vereniging.

SV Raduga, verweven met de Enterse bevolking, is een vereniging met diverse sporten. Tijdens deze  familiedag willen we de verbondenheid met Enter graag onderstrepen door alle sporters uit te nodigen samen met hun familieleden. Om te laten zien wat onze sporters kunnen, worden er verschillende demo’s gegeven en zijn er ’s middags allerlei activiteiten in een gezellige, ongedwongen sfeer.  Hiermee hopen we de saamhorigheid die er is nog meer te versterken.

Kortom SV Raduga is een ambitieuze vereniging waar leden op een sportieve en sociale wijze bezig zijn met hun sport. Wij hopen op uw steun! Dus stem op Sportvereniging Raduga!

 

Met vriendelijke groet,

Het Clubkas Campagne Team.

Showgroep wint Dance2Impress Award!

Zaterdag 17 maart namen drie dansgroepen deel aan de Dance2Demo in Almelo. Lees meer