Coronavirus

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, is er besloten conform de richtlijnen van het RIVM, het advies van de KNGU en de NOC NSF, ALLE lessen van SV Raduga tot nader orde te annuleren. Dit geldt minimaal tot en met 31 maart aanstaande.

Aangezien de SAWE en de Scheg ook al hun accommodaties sluiten, is trainen op aangepaste wijze ook niet mogelijk.

Mochten er nieuwe berichten/ regels komen dan zullen wij u hierover op tijd informeren.

Met sportieve groet,

Bestuur SV Raduga Enter

Turntrainer m/v gezocht seizoen 2020/2021

Zoals jullie op de site van de afdeling turnen kunnen lezen, zullen Mandy en Jolien aan het einde van dit seizoen stoppen met de trainingen. We zoeken met ingang van het seizoen 2020/2021 een nieuwe turntrainer voor een enthousiaste groep turnsters! Ben jij of ken jij iemand die dit een geweldige kans vindt om zo’n fantastische, enthousiaste groep te trainen, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina van turnen en de vacature, die ook te vinden is op de Homepage.

Nieuw bestuur en contributieverhoging

Tijdens de ALV is bijna het gehele bestuur, na jaren trouwe dienst, afgetreden en zijn er weer veel nieuwe enthousiaste bestuursleden aangetreden. Wie dat zijn, kun je zien onder het kopje bestuur. (Foto’s volgen z.s.m.). Ook is tijdens de ALV besloten de contributie te verhogen om o.a. de stijgende kosten van de zaalhuur op te vangen. Deze aangepaste prijzen zullen z.s.m. te vinden zijn op de site en gaan in bij het volgende kwartaal.

ALV 3 oktober 2019

De algemene leden vergadering van Sportvereniging Raduga staat gepland op 3 oktober 2019. Als lid van SV Raduga bent u van harte welkom. De ALV wordt gehouden in het hervormd dienstgebouw en zal starten om 19.30 uur. Hier kunt u de agenda van de aanstaande ALV en notulen van de vorige ALV doornemen.

Oud voorzitter Johan Nijkamp overleden

Afgelopen zondag is Johan Nijkamp overleden. Johan was jaren lang het gezicht van onze vereniging, hij was de grondlegger van SV Raduga.

Johan had een groot hart voor SV Raduga en Sint in Enter, ook na zijn voorzitterschap bleef hij enorm betrokken bij onze vereniging.

Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid en zullen hem niet vergeten.

Onderstaande rouwadvertentie hebben wij in de Tubantie geplaatst.

Privacywet 2018 SV Raduga

Beste leden en ouders/verzorgers

U heeft het vast al gehoord of gelezen, 25 mei gaat de nieuwe privacywet 2018 in.

Ook voor SV Raduga staat het omgaan met uw privé gegevens hoog op de prioriteitenlijst.

Zo doen we er alles aan om correct en zorgvuldig met uw gegevens om te gaan.

In deze nieuwe wet heeft u als lid het recht om op elk moment uw gegevens die wij van u bewaren op te vragen en in te zien. U kunt dan ook op elk moment vragen om aanpassing of verwijdering van uw gegevens.

Hier onder vindt u een aantal veel voorkomende vragen en de antwoorden daarop.

 

Welke gegevens bewaard SV Raduga van u of uw kind?

 

SV Raduga bewaard de zogenaamde naw gegevens en al die gegevens die we nodig hebben om u of uw kind in te schrijven als lid van onze vereniging.

 

Waarom bewaren we uw gegevens?

 

We bewaren uw gegevens om de contributie te kunnen innen en u of uw kind aan te melden bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en de NBB (Nederlandse Badminton Bond) voor het afdragen van de bondsafdracht. Daarmee bent u of uw kind ook meteen verzekerd tijdens de lessen.

 

Hoelang bewaard SV Raduga uw gegevens?

 

U privégegevens worden voor contributie doeleinden bewaard zolang u lid bent van onze vereniging en daarna nog 7 jaar in verband met accountancy regels van de overheid. Die laatste 7 jaar zijn uw gegevens natuurlijk niet meer actief.

 

Waar bewaard SV Raduga uw privé gegevens?

 

Uw gegevens worden bewaard bij de ledenadministratie en de KNGU. Bij de partijen hebben er alles aan gedaan om uw gegevens op ICT vlak zo goed mogelijk te beschermen.

 

Met wie deelt SV Raduga uw gegevens?

 

SV Raduga deelt uw naw gegevens alleen met de KNGU. Ook zijn wij actief op verschillende socialmedia. Tijdens het invullen het inschrijfformulier heeft u kunnen aangeven of u of uw kind tijdens wedstrijden of trainingen wel of niet in beeld wil komen voor een post of filmpje op de verschillende socialmedia. U kunt te allen tijde uw instellingen wijzigen bij onze leden administratie.

 

Wij hopen dat we met deze informatie u genoeg hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u een mailen met luweroosink@gmail.com en zullen we u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur SV Raduga,

Showgroep wint Dance2Impress Award!

Zaterdag 17 maart namen drie dansgroepen deel aan de Dance2Demo in Almelo. Lees meer

“Winter Wonderland” (met foto’s!)

Voor meer foto’s verwijzen wij u naar onze facebookpagina Raduga EnterA�http://www.facebook.com/raduga.enter.
Daar gaat u naar Foto’s en vervolgens vindt u alle mooie kiekjes in de albums Uitvoering Winterland van 9 december.

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Jeffry SpekenbrinkA�http://www.spekenbrinkmedia.com