Dance

BELANGRIJKE INFORMATIE

Geachte sportvrienden,

Het bestuur van Sv Raduga Enter heeft besloten om de dancelessen vanaf 3 juli 2020 te stoppen. Er zullen dan ook

GEEN

dancelessen meer worden verzorgd door

Sv Raduga Enter

in het seizoen 2020 – 2021.

Mocht u nog vragen hebben dan mag u altijd contact opnemen met het bestuur van de vereniging.

Belangrijke mededeling

Enter, juli 2020.

Geachte danceleden en ouders/verzorgers van danceleden,

Als trouw Sv Raduga Enter lid willen wij u het volgende mededelen;

jarenlang is dance een goedlopende activiteit geweest binnen Sv Raduga Enter maar de laatste jaren is het ledental  sterk gedaald. Het gevolg hiervan zijn flinke financiële verliezen.

Om de verenging financieel gezond te houden is er door het bestuur besloten dance te stoppen per ingang van 16 augustus 2020.

Met de nodige emoties maar in goed overleg hebben we deze beslissing genomen. Uiteraard zijn jullie  van harte welkom binnen een andere sportactiviteit die Sv Raduga aanbied.

Op 23 juli 2020 zal er geen contributie automatisch worden geïnd en wordt u automatisch als lid van de afdeling dance uitgeschreven.

Indien u nog in het bezit bent van een trainingsjasje, met daarop het logo van de frima Slag op de mouw, verzoeken wij u deze vóór vrijdag 17 juli in te leveren bij dhr J. Mulder, Erve Smedinck 27 te Enter.

Wij willen u als bestuur van Sv Raduga Enter hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u (jaren)lang in ons heeft gehad. Wie weet zien we u tijdens één van onze andere lessen? Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de voorzitter.

Bestuur Sv Raduga Enter