Dance

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen Dance aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Dance.

We proberen na elke activiteit, training / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Dance!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Dance.

Showgroep wint Dance2Impress Award!

Zaterdag 17 maart namen drie dansgroepen deel aan de Dance2Demo in Almelo.

Workshop Hiphop en Moderne dans

Sportvereniging Raduga organiseertA�een workshopdag DANS!! Op ZATERDAG 28 JANUARI 2017 van 10:00 tot 13:00 uur zal deze toffe en leerzame workshopdag plaatsvinden in Sporthal de Zomp te Enter!

Nieuwe lessen in november!

Vanaf november worden er twee nieuwe lessen geA?ntroduceerd bij Sportvereniging Raduga: Kleuterdans en GymFit voor mannen.

Nieuwsbrief DANCEinMotion

Benieuwd naar het laatste nieuws van Raduga DANCE. Je vindt het in de meest recente nieuwsbrief. Klik op onderstaande link: DANCEinMotion Mei ’16