Gymnastiek

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen gym aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Gym.

We proberen na elke activiteit, wedstrijd / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Turnen!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Gymnastiek.

Onderlinge wedstrijden 2016

Op woensdagmiddag 23 november streden de gym- en springgroepleden van Sportvereniging Raduga om de ereplaatsen in zijn of haar eigen categorie. Tevens zou de winnaar met de hoogste score van de middag de wisselbeker in ontvangst mogen nemen en mocht zich daarmee clubkampioen noemen.

Nieuwe lessen in november!

Vanaf november worden er twee nieuwe lessen geA?ntroduceerd bij Sportvereniging Raduga: Kleuterdans en GymFit voor mannen.