Contact opnemen

Via deze pagina komt u bij de ledenadministratie van Sportvereniging Raduga terecht. U kunt altijd contact opnemen bij vragen en/of opmerkingen.  Het beste kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Wij staan open voor nieuwe inzichten en eventuele veranderingen.

Lid worden?

Door hieronder op de button ‘Inschrijfformulier SV Raduga’ te klikken, kunt u zich inschrijven bij Sportvereniging Raduga. Het download automatisch een PDF en deze kan u uitprinten. Lever deze ingevuld in bij onze leiding.

Contributietarieven

Voor de contributie tarieven van SV Raduga dient u op onderstaande button ‘Contributietarieven’ te klikken. Het opent automatisch een PDF bestand.

De verhoging, zoals besproken in de ALV, van 58 cent per les is hier al in verwerkt.

Turnen:

Let op, de tarieven van turnen vallen hier niet onder aangezien zij ook buiten Enter trainen. Deze lijst is op te vragen via het secretariaat.

Afmelden

Om een afmelding door te geven kunt u het contactformulier hanteren of een mail sturen naar ledenadministratie@svraduga.nl. Vermeld hierbij uw volledige naam en geboortedatum. Zodra uw afmelding is verwerkt, ontvangt u hier een bevestiging van.

Voor vragen over de ledenadministratie / afmelden

Contact met de leiding van:

Onze Sponsors