head bg basketbal

Basketbal

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen Basketbal aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Basketbal.

We proberen na elke activiteit, training / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Basketbal!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Basketbal.

Basketbaltoernooi voor basisscholen Enter

Sv Raduga organiseert weer het basketbaltoernooi voor het basisonderwijs in sporthal De Zomp. Aanstaande woensdagmiddag 8 november, vanaf 13.30 uur, strijden de Enterse basisscholen weer met elkaar om het kampioenschap van Enter. Het is alweer het 4e jaar dat de afdeling basketbal van Sportvereniging Raduga dit prestigieuze toernooi organiseert. De afgelopen weken zijn er extra […]