head bg gym

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen turnen aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Turnen.

We proberen na elke activiteit, wedstrijd / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Turnen!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Turnen.

Leiding Turnen

Wij zijn ontzettend trots op de grote groep turnsters die Raduga momenteel heeft. U zult begrijpen dat deze groep nooit alleen door Jolien en Mandy getraind kan worden, daarom zijn zij ook extreem blij met het team wat om hen heen staat.

Zonder de hulp van alle assistent trainsters kan deze turnselectie niet op dit niveau blijven turnen. Vandaar dat wij jullie ook met trots ons gehele trainersteam willen voorstellen:

Trainersteam Turnselectie:

Jolien Altena
Mandy Spenkelink – Altena

Kim Lankamp
Nadia Altena – tevens Fysio turnselectie (ontbreekt op de foto)

Indy Scheppink
Tamar Voortman
Maaike Slagers

En regelmatig krijgen we hulp van onze oudere turnsters tijdens de (pré)Instap training 🙂