head bg basketbal

Basketbal

Sportvereniging Raduga biedt voor verschillende leeftijdsgroepen Basketbal aan. Bekijk hier de algemene informatie.

Op de hoogte blijven wanneer en waar er getraind wordt? Bekijk hier onze lestijden van de afdeling Basketbal.

We proberen na elke activiteit, training / demo zo snel mogelijk een aantal foto’s in onze album te plaatsen.

Met trots willen wij ons trainersteam voorstellen. Maak kennis met de leiding en trainers van de afdeling Basketbal!

Houdt deze pagina goed in de gaten mocht u up to date willen blijven over het laatste nieuws van Basketbal.

BELANGRIJKE INFORMATIE

In november van 2012 is Sportvereniging Raduga begonnen met basketbaltraining. De plaatselijke basketbalvereniging had alleen maar seniorleden en de kinderen die wilden basketballen moesten hierdoor noodgedwongen naar andere plaatsen uitwijken.
Een van de doelstellingen van Raduga is: de binnensport behouden voor ons dorp. Daarop heeft het bestuur destijds besloten om basketbal te gaan aanbieden voor kinderen. Deze training wordt gegeven door Jan Mulder.

Er is een leuke groep ontstaan van jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Zij trainen op woensdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur in zaal 4 van sporthal de Zomp.
Ze oefenen verschillende loopvormen en de techniek van schieten, passen en dribbelen. Natuurlijk spelen zij ook een partijtje basketbal.
We hopen in de toekomst voldoende leden te hebben zodat we mee kunnen gaan doen aan wedstrijden via de Nederlandse Basketbal Bond (NBB).

Eens per jaar organiseren we een basketbaltoernooi voor de basisschoolgroepen 5 t/m 8. In dit toernooi staat het plezier in het spel voorop, maar een gezonde strijdlust mag er ook zijn.

Voor een kennismakingstraining kun je je melden bij de sporthal op een woensdag om 17.30 in zaal 4. De eerste twee trainingen zijn gratis.

Hopelijk zien we je snel.