Hilde Slagers nieuwe (interim) voorzitter SV Raduga

SV Raduga heeft een nieuwe (interim) voorzitter

Bij de laatste Algemene Leden Vergadering heeft Jan Mulder de voorzittershamer neergelegd. Binnen de vereniging was Jan Mulder als voorzitter erg actief als kartrekker voor verschillende zaken. Daarnaast was Jan ook leiding van de springgroep van de afdeling Gym en als basketbal trainer. Mede door het op hebben van deze verschillende petten heeft Jan doen besluiten voor minder activiteiten te kiezen en daarom het voorzitterschap op te geven om zich volledig te kunnen richten op het lesgeven.

Dit was voor de vereniging even schrikken, toch was er al snel begrip en vooral respect voor de keuze van Jan. Wij wensen hem dan ook heel veel succes en plezier toe bij het lesgeven aan onze leden. Ongetwijfeld zal Jan op diverse manieren zijn ideeën blijven aandragen bij het bestuur en op die manier ook betrokken blijven.

Wij willen, namens het hele bestuur, Jan bedanken voor zijn tomeloze inzet als voorzitter en zijn enorme enthousiasme als leiding en organisator van diverse activiteiten.

En dan op zoek binnen Enter naar een nieuwe voorzit(s)ter. Want wie gaat die kar trekken? Iemand met hart voor de vereniging en bij voorkeur een verleden met de vereniging. In de loop der jaren zijn er natuurlijk diverse commissieleden geweest die het bestuur hebben versterkt en laat nu juist 1 van die ex-commissieleden zich geroepen voelen zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap.

Het is Hilde Slagers, nog niet zolang geleden gestopt als commissielid gym/turnen. Een echte Enterse met het Raduga hart op de juiste plaats.

Wij, als bestuur, zijn erg blij dat zij de komende periode (in ieder geval tot aan de volgende ALV) de taken van Jan gaat overnemen. Wij wensen Hilde Slagers heel veel succes en hebben het volste vertrouwen dat zij de positie als voorzitster met enthousiasme zal bekleden.

Voor verdere vragen of informatie kunt u terecht op www.svraduga.nl.

Het bestuur SV Raduga

Meepraten?