Jaarlijkse droge worsten actie.

Beste leden,

Op donderdag 12 juli houdt Raduga weer haar jaarlijkse worstenactie.

Hiervoor hebben wij natuurlijk jullie hulp nodig!

Het is de bedoeling dat alle leden van Raduga zich sterk maken om samen zoveel mogelijk worsten te verkopen en wij als vereniging een mooi bedrag binnenhalen.

Om dit goed te laten verlopen hebben wij naast onze leden ook enthousiaste ouders nodig  die met de auto willen meerijden.

Per auto is het de bedoeling dat er 3 of 4 leden langs de deur worsten gaan verkopen.

Graag willen wij dan ook voor 5 juli aanstaande weten wie er mee kan / wil rijden.

Opgeven graag via mailadres:  Raduga-activiteiten@hotmail.com

De bedoeling is dat we om 17.00 uur verzamelen op het grasveld tegenover de sporthal.

Hier zullen de worsten worden uitgedeeld en zullen we ook weer eindigen met hopelijk een goede opbrengst.

We rekenen op jullie inzet!

Meepraten?
Draag gerust bij!