Stem op SV Raduga in de Clubkas Campagne

Sportvereniging Raduga doet mee met de Clubkas Campagne van Rabobank Rijssen-Enter.

Stemt u ook op ons?

Beste leden, ouders en/of verzorgers van Sportvereniging Raduga,
Wij hebben ons als vereniging ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne is een nieuwe actie van de Rabobank waarbij een geldbedrag van maar liefst €50.000 verdeeld wordt onder verschillende verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven.

Nu moeten wij, als vereniging, dus zoveel mogelijk stemmen verzamelen voor de Clubkas Capagne.
Hoe werkt het stemmen?

• Iedereen die vóór 1 april 2018 klant is geworden van de Rabobank en 12 jaar of ouder is, krijgt 3 stemmen toegekend.
  • Op dinsdag 1 mei 2018 krijgen al deze klanten een brief van de Rabobank met daarin een unieke stemcode om stemmen in te zetten.
  • Iedere klant moet 3 stemmen inzetten. Waarvan er maar liefst 2 ingezet kunnen worden op SV Raduga.

Het stemmen gaat via de computer, dit wordt tevens uitgelegd in de brief die u krijgt. Stemmen kan vanaf 1 mei via onderstaande link.

Op deze website kunt u uw unieke code invoeren. U kunt een keuze maken tussen Rijssen, Enter, Notter en Zuna. Als u op Enter klikt kunt u alle verenigingen zien die vanuit Enter meedoen. Vervolgens is het een kwestie van aanklikken om uw stemmen te verdelen. Heeft u hulp nodig met stemmen via de computer? Geen probleem we helpen u graag door een keer bij u langs te komen. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u contact op nemen met Luwe Roosink: luweroosink@gmai.com  / tel. 0628789684
Ons bestedingsdoel

Iedere stem is een bepaald geldbedrag waard, dus hoe meer er gestemd wordt op SV Raduga hoe meer geld we krijgen om ons bestedingsdoel te halen. Wij hebben gekozen om de jaarlijkse Raduga Familiedag te nemen als bestedingsdoel. Na de eerste editie waren de reacties erg enthousiast en hopen dat dat nu weer het geval is.

De Raduga Familiedag; dé dag die eens per jaar sporters, ouders en familieleden samenbrengt en een brug slaat tussen educatie, samen sporten en recreatie binnen één hechte vereniging.

SV Raduga, verweven met de Enterse bevolking, is een vereniging met diverse sporten. Tijdens deze  familiedag willen we de verbondenheid met Enter graag onderstrepen door alle sporters uit te nodigen samen met hun familieleden. Om te laten zien wat onze sporters kunnen, worden er verschillende demo’s gegeven en zijn er ’s middags allerlei activiteiten in een gezellige, ongedwongen sfeer.  Hiermee hopen we de saamhorigheid die er is nog meer te versterken.

Kortom SV Raduga is een ambitieuze vereniging waar leden op een sportieve en sociale wijze bezig zijn met hun sport. Wij hopen op uw steun! Dus stem op Sportvereniging Raduga!

Het Clubkas Campagne Team.

Meepraten?
Draag gerust bij!